Ekaterinan ja Tuomaksen Unelmien häät

Häidemme suunnittelu alkoi kihlautumisesta Pariisissa. Juhlapaikkaa varten ehdimme jo listata etukäteen monta vaatimusta, ennen kaikkea sen tuli kuvastaa meitä, eikä täydellisen paikan löytäminen ollut helppoa.

Kieloranta täytti kuitenkin kaikki toiveemme hääpaikkana ja vielä enemmänkin. Etsimme modernia ja tyylikästä juhlapaikkaa järven rannalla, jossa järjestäisimme unelmiemme häät. Lisäksi haaveissamme oli järjestää erilainen vihkitilaisuus; puutarhassa ja järvinäkymin juhlapaviljongissa. Kielorannan kaunis sijainti ja suuri puutarha mahdollisti tämänkin toiveemme toteuttamisen.

Vuokrasimme valkoisen juhlapaviljongin, jonka pystytys hoidettiin kaikkien muiden hääkoristelujen yhteydessä jo perjantaina, rauhassa ilman kiirettä. Morsiamelle oli tärkeää, että Kielorannan tyyli ja värimaailma sopi hääkoristeisiin ja mietittyyn kattaustyyliin, jolloin kokonaisuudesta saatiin yhtenäinen. ”Vanhempamme, sisaruksemme sekä bestmanit ja kaasot puolisoineen auttoivat meitä hääkoristeluiden kanssa, meillä oli uskomaton tehoporukka perjantaina”, sulhanen muistelee tyytyväisenä. Ehdimme loistavasti myös rentoutua ja nauttia perjantai-iltana tällä porukalla Kielorannan saunoista ja poreammeista. Me majoituimme rantatalolle ja muille oli omat huoneet Kielorannasta. Tätä mahdollisuutta ei moni juhlapaikka olisi pystynyt tarjoamaan.

Hääseurueen valmistautumisellekin löytyivät ihan omat upeat tilat, sillä lauantaina Kielorannan rantatalolla kampaaja loihti hääseurueen naisille upeat juhlakampaukset ammattivalokuvaajan ikuistamana.

Haaveissamme oli järjestää sukulaisillemme ja ystävillemme intiimit ja tyylikkäät, mutta rennot häät. Ystävät totesivatkin juhlapaikan nähdessään, että se oli täysin meidän näköisemme. Kieloranta oli hääpaikkana kaikille vieraillemme uusi ja moni kysyi miten olimme sen onnistuneet löytämään. Kiitos Kielorannan väelle sujuvasta yhteistyöstä. Kiitos häävieraillemme lukuisista hymyistä, nauruista ja halauksista, joista saimme nauttia hääpäivänämme. Me saimme unelmiemme häät!

Ekaterina ja Tuomas, valokuvat Valokuvaamo Luova