Heidin ja Fabion Unelmien häät

Menimme kihloihin talvella Sveitsin alpeilla. Rupesimme tietenkin heti miettimään missä häitä juhlittaisiin. Jonkin aikaa mietittyämme, päätimme että haluamme juhlia häitämme morsiamen kotimaassa Suomessa. Keskustelimme asioista joita me molemmat kaipaamme Suomesta kun olemme kotonamme Sveitsissä. Metsä, koivut, hiljaisuus, sauna, järvi, meri, keskiyön aurinko…

Olimme olleet vieraina ystäviemme häissä Kielorannassa ja se tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Vierailimme kesällä Kielorannassa uudestaan sekä muissa mahdollisissa hääjuhlapaikoissa ja valinta oli kristallin kirkas! Varasimme Kielorannan pitkäksi viikonlopuksi seuraavan vuoden heinäkuun alkuun. Tiesimme että hyvää on helppo odottaa.

Meillä oli hyvin aikaa suunnitella häitä ja saada esikoistyttäremme!

Valitsimme Maunviljelijät vastaamaan hääillallisesta ja koristeluista. Pirjo Päivärinta tiimeineen takasi että kaikki pääsivät nauttimaan Hämeen vesistä pyydetystä kuhasta, lähimetsästä kaadetusta hirvestä ja suloisen makeasta Britakakusta. Viinit ja myöhäisillan virvokkeet saimme tuoda paikalle itse.

Kieloranta on äärettömän kaunis paikka ja sen sijainti takaa intiimin juhlatunnelman. Kielorannan rakennuksissa kaikki on mietitty tarkkaan ja meidän mielestämme yksinkertainen tyylikkyys antaa sopivasti tilaa ympäröivälle luonnon kauneudelle.

Paikka ei varsinaisesti koristeluja kaipaa koska miljöö on kuin satukirjasta. Luulemme että hääviikonlopun kuvatuimpia kohteita oli järvimaisema Suomen kesän tarjoilemissa eri valaistuksissa. Häävieraamme (12 eri kansallisuutta) olivat todella ihmeissään ja järveä käytiin katsomassa ja kuvaamassa useita kertoja päivän, illan, yön ja aamun aikana.

Meitä Kieloranta helli juurikin niillä asioilla joita eniten Suomesta kaipaamme ollessamme kotona Sveitsissä ja tällä kertaa saimme vielä kaikki rakkaat ihmiset ympärillemme nauttimaan ja juhlimaan kanssamme. Vihkiminen ja tyttäremme kastetilaisuus pidettiin rannassa ja olimme onnekkaita että hankkimiamme telttoja ei tarvittu, vaan kolme vesipisaraa jäivät ainoiksi koko päivänä. Alkumaljat nautittiin terassilla ja illallinen juhlatilassa. Ilta jatkui bändin, yöpalan ja DJ:n merkeissä varhaiseen aamuun asti. Sunnuntaille olimme varanneet tarpeeksi aineksia kesäkeittiön grilliin ja sauna oli lämpimänä heti iltapäivästä.

Kiitos Kielorannan väelle upeasta paikasta ja helposta yhteydenpidosta! Kaikki toimi loistavasti ja niin kuin olimme sopineet. Kiitos kaikille rakkaille häävieraillemme, teitte päivästämme ikimuistoisen!

Heidi ja Fabio

Valokuvat Kirsi Turtiainen/ Tuokiokuva & Drone video Juhani Teno