Outin ja Pekan Unelmien häät

Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu oli kesän ensimmäinen lämmin kesäviikonloppu. Olimme jo yli vuotta aikaisemmin valinneet hääjuhlapaikaksi Kielorannan ja pitopalveluksi Tasolounaan, mikä osoittautui loistavaksi päätökseksi. Ohessa kirjoitamme lyhyesti hieman ajatuksia Kielorannasta hääpaikkana ja Tasolounaasta juhlien pitopalveluna.

Hääpaikkaa valitessamme emme halunneet tyytyä tavanomaiseen, vaan halusimme modernia tyylikkyyttä ja luonnonläheisyyttä. Vieraslistallamme oli ulkomaalaisia ystäviä, jotka eivät olleet koskaan käyneet Suomessa, ja joille halusimme näyttää millainen Suomi on parhaimmillaan. Kieloranta ylitti odotukset joka osa-alueella tarjoten vieraille ja hääparille unohtumattoman kokemuksen. Tilava ja kaunis pihapiiri mahdollistaa rennon yhdessäolon kesäillassa. Rantasaunasta puolestaan avautuu kuvankaunis järvimaisema. Vieraana ollut ranskalainen pariskunta ei meinannut uskoa silmiään, kun näkivät auringon nousun saunomisen ohessa keskellä yötä. Juhlatilaan mahtuu 100 vierasta ongelmitta ja materiaalivalinnat huokuvat tyylikkyyttä.

Suosittelen kaikille Kielorannassa juhlia suunnitteleville Pitopalvelu Tasolounaan valitsemista. Olemme monta kertaa aikaisemminkin olleet juhlissa, joissa Tasolounas on hoitanut tarjoilun, mutta täytyy sanoa, että Kielorantaan Tasolounaan tyyli sopii erityisen hyvin. Tyylikäs kattaus ja vielä korkeita odotuksia parempi ruoka tarjoavat varmasti elämyksen aivan jokaiselle.

Outi & Pekka